Algemene voorwaarden

Algemene online verkoopvoorwaarden
Artikel 1. Definities Om voor al onze klanten onze algemene voorwaarden overzichtelijk te houden, hebben wij deze beknopt en helder samengevat. Mocht je vragen hebben dan vragen we je om contact met ons op te nemen.
Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Wij zijn Melkveebedrijf Van Veldhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de KvK onder nummer 04082328, gevestigd aan Ten Have 21-23, 7983 KD Wapse.
Je kunt contact opnemen met Joanne van Veldhuizen, tel. 06-80046218, bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur van maandag t/m zaterdag. Of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Artikel 3. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing als je online iets bij ons koopt of hebt gekocht.
Artikel 4. Het aanbod Wij beschrijven voldoende gedetailleerd de producten en diensten die wij aanbieden. Ook vermelden wij de eventuele voorwaarden die van toepassing zijn. Zo proberen wij te voorkomen dat er misverstanden ontstaan. Daarbij maken wij wel een voorbehoud voor prijswijzigingen en (zet)fouten. Voor acties geldt Op=Op. Verder bestaat de mogelijkheid dat aan bepaalde acties beperkingen worden gesteld ten aanzien van de hoeveelheid producten die kan worden afgenomen. Wij behouden ons het recht voor om tussentijds acties te wijzigen en/of een bestelling te weigeren. Actieartikelen zijn uitsluitend bestemd voor thuisgebruik, niet voor handelsdoeleinden. Doorverkoop van onze producten is dan ook verboden.
Artikel 5. Jouw profiel Om online een bestelling bij ons te plaatsen, dien je je naam, je telefoonnummer een emailadres en indien nodig de adresgegevens door te geven. Je staat er zelf voor in dat de informatie die je ons verstrekt juist en volledig is. Melkveebedrijf Van Veldhuizen behoudt zich het recht voor om, bij zwaarwegende omstandigheden, jouw bestellingen tijdelijk of blijvend te blokkeren en/of te verwijderen, bijvoorbeeld wanneer er diverse nep-bestellingen worden geplaatst of bestellingen niet worden afgehaald.
Artikel 6. De overeenkomst Wanneer je online een bestelling bij ons plaatst, dan zullen wij deze controleren en per e-mail bevestigen. In de bevestiging proberen wij je bestelling zo volledig mogelijk te beschrijven. Mocht je fouten in deze bevestiging ontdekken, dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met Joanne van Veldhuizen, tel. 06-80046218. Het is daarnaast van belang dat je de bevestiging van je bestelling goed (digitaal) bewaart.
Artikel 7. Herroepingsrecht Indien je een product bij ons hebt gekocht waar je niet tevreden over bent, dan mag je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Dit geldt niet voor producten die vallen onder artikel 11 van deze voorwaarden.
Artikel 8. Verplichtingen tijdens bedenktijd Tijdens de 3 dagen bedenktijd mag je het product niet uitpakken of gebruiken. Het is dus belangrijk dat het product in ´winkelstaat´ is als je het retourneert. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat je geen of minder, geld terugkrijgt.
Artikel 9. Retourneren bij herroeping. Bij herroeping breng je zelf het product terug naar Boerderijwinkel De Veldhof, Ten Have 21, 7983 KD Wapse.
Artikel 10. Verplichtingen Boerderijwinkel De Veldhof bij herroeping Je dient binnen 3 dagen na ontvangst aan te geven dat je een product wil retourneren. Uitgesloten producten voor herroeping zijn producten vermeldt onder artikel 11. Vervolgens betalen wij jou ter plekke terug als je het product terugbrengt. Het is ook mogelijk om een nieuw product te ontvangen, indien deze nog leverbaar is.
Artikel 11. Uitsluiting herroepingsrecht Een aantal soorten producten kun je wegens veiligheids- en hygiënevoorschriften niet retourneren. Dit zijn bijvoorbeeld producten die:
- kunnen bederven en/of een beperkte houdbaarheid hebben; bijvoorbeeld zuivel;
- verzegeld zijn om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
-Diepgevroren rundvlees
Wel kan je bij het afhalen of bij de bezorging van je bestelling overleggen om te retourneren als je twijfelt over een bepaald product.
Artikel 12. De prijs De prijs van onze producten staan altijd inclusief BTW vermeld in onze winkel en op onze website. Voor sommige producten geldt een dagprijs of een prijs per gewichtseenheid. Bij dergelijke producten kan het voorkomen dat de uiteindelijke prijs van het gewogen/af te nemen product (iets) hoger of lager komt te liggen dan de prijs die wordt aangegeven op het moment dat je de bestelling doet. In dat geval wordt bij de levering de daadwerkelijke prijs in rekening gebracht. In alle gevallen is de prijs bij levering de uiteindelijke prijs. Indien je je bestelling thuis wil laten bezorgen dan vragen we u om voor een minimum bedrag te bestellen. Dit is aangegeven op de website.
Artikel 13. Conformiteit en garantie Wij vinden het belangrijk dat je een goed product ontvangt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met Joanne van Veldhuizen.
Artikel 14. Levering en uitvoering De leveringstijd verschilt per bestelling en is afhankelijk van onder andere de voorraad. Op het moment dat jij producten in jouw winkelmandje plaatst, zie je een indicatie van het bezorg- of ophaalmoment. Melkveebedrijf Van Veldhuizen behoudt zich het recht voor om een bestelling te annuleren in het geval dat een overmachtssituatie de levering verhindert, zoals bij extreme weersomstandigheden. Hiervoor zijn we niet aansprakelijk.
Artikel 15. Betaling De betaling vindt plaats bij ontvangst van je bestelling. Je hebt de verplichting om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de winkel te melden.
Artikel 16. Klachtenregeling Eventuele klachten over jouw bestelling en de afhandeling daarvan kun je schriftelijk indienen bij Joanne van Veldhuizen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Artikel 17. Leeftijdsgrens Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via onze website. Indien niet aan de minimum-leeftijdsvereisten is voldaan kan onze bezorger of medewerker de bestelling niet aan je meegeven dan wel bij je afleveren.


Contact

Ten Have 21
7983 KD Wapse   

+31 (0)6 80046218
info@boerderijdeveldhof.nl

Copyright © 2021 Boerderij de Veldhof | Alle rechten voorbehouden |