Dagbesteding Drenthe

Wij bieden op en rondom de boerderij op diverse dagen dagbesteding aan. We zijn een familiebedrijf en de dagbesteding wordt dan ook georganiseerd vanuit de zorgboer en de zorgboerin. Wij bieden verschillende activiteiten aan, die in het teken staan van meedoen. We doen activiteiten die behoren tot het dagelijks leven van de boerderij, zoals: meehelpen in de boerderijwinkel, meehelpen bij het verzorgen van de dieren of klusjes in de moestuin. Zo proberen we een veilige omgeving neer te zetten waarin iedere deelnemer zich gehoord, geaccepteerd en gerespecteerd voelt. Iedereen doet mee! Hierin speelt het gezamenlijk koffiedrinken een belangrijke rol, gemoedelijk met elkaar omgaan. Respect voor elkaar willen we meegeven.

Ook op de dagbesteding wordt gewerkt met ondersteuningsplannen, zodat wij de zorg kunnen waar mogelijk kunnen aanpassen op de individuele behoeften en wensen van een deelnemer.

Wij kunnen dagbesteding bieden aan verschillende doelgroepen, zoals: jongvolwassenen, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of mensen met autisme. De deelnemers zijn afkomstig uit de regio, Zuidwest Drenthe, Kop van Overijssel en/of Zuidoost Friesland.


Maak een keuze

Contact

Ten Have 21
7983 KD Wapse   

+31 (0)6 80046218
info@boerderijdeveldhof.nl

Copyright © 2021 Boerderij de Veldhof | Alle rechten voorbehouden |